Gyerek matrac

A gyerekek matracok (kb 3-4 éves korig) itt találhatóak. A gyermek matracok mérete általában 60x120 vagy 70x140 cm, vékonyabbak (max 14 cm), lehúzható, mosható huzatúak a higiénia miatt.

Rendezés:
22.500 Ft
  • Vízálló Gore-Tex huzat
  • Puha és kemény oldal
  • Levehető, mosható huzat
  • 5 év garancia
Raktáron
34.000 Ft 30.000 Ft
  • 1 - 16 év között ideális
  • Aloe Vera huzat
  • 15 cm magas
  • 5 év garancia
Raktáron

Gyermekeink egészsége a legfontosabb!

Gyermekeink szervezetének különleges védelemre van szüksége, minden olyan dologgal szemben, ami hátráltathatja őket a fejlődésben, vagy hosszú távon ártalmas lehet számukra. A gerinc és a törzs a test tartópillérei, ha ezekkel probléma van, annak komoly káros következményei lehetnek a későbbiekben. Tehát egy rossz matrac gyermeke ágyában komoly kockázattal járhat.

Mit tehet gyermeke zavartalan fejlődéséért? Vákuummatracaink gyermek méretben is készülnek, ezek előnye, hogy főképp hab szerkezetűek, így kiváló tartást biztosítanak minden körülmények között. Ezen felül higiénikusak, mely tulajdonság a gyermekek esetében kifejezetten fontos. Alapanyagukból, és kialakításukból adódóan a vákuummatracok rendkívül strapabíróak, ezzel garantálva a hosszú távú zavartalan használatot.

Vásároljon Ön is speciális vákuummatracot, így figyelve gyermeke egészségére és zavartalan fejlődésére! Nézzen körül kínálatunkban, és rendeljen termékeink közül, hogy az egész család jól aludjon!

Gyermek egészsége

Segítünk választani
Matrac szűrő
Matrac méret?
Matrac Komfort?
Egészségpénztárra vehető?
Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás

Rólunk mondták:

"Ügyfélszolgálat kiválóan működik, gyors ügyintézés, ep. kártyával vásároltam , meg vagyok elégedve a matraccal, a szállítással, a vevőszolgálattal. Csakis ajánlom a leendő vásárlóknak. ++++++"
B. Jucus

 

"A bolttal való kommunikáció tökéletes. Mindenben a segítségünkre voltak. A kiszállítás nagyon gyors volt."
I. Ildikó

 

"Kedvesség, pontosság, megbízhatóság."
Szabó Istvánné

 

"Segítenek a választásban, de nem erőltetnek semmit sem. A szállítás ingyenes és gyors."
Ibolya

 

Még több vélemény rólunk »

Egészségpénztárak
Vásárlás előtti tanácsaink