Matracvédők

A matracvédő védi a matracot a szennyeződésektől, ezáltal megnöveli a matrac élettartamát. Akkor is érdemes elgondolkodni a matracvédőn, ha mosható, lehúzható huzatú a matrac, hiszen a matracvédő könnyebben levehető, tisztítható, mint a matrac huzata. Kisebb is, így biztosabban befér a mosógépbe. Valamint olcsóbb és egyszerűbb is a beszerzése, mint a matrac huzatának.

Miért fontos egy jó matracvédő?

A matracvédő elsődleges feladata a matrac tisztaságának megóvása. Használata nélkül matracunk rövid időn belül foltos lesz, ami nehezen tisztítható. Vannak ugyan levehető huzatú matracok, azonban sajnos ez sem jelenti feltétlenül a tökéletes megoldást. A le- és felhúzás maceráján túl a huzat előbb-utóbb kinyúlik, nem lesz feszes a matracon, ami kényelmetlenséget okoz, ráadásul csak a nagyobb mosógépekbe fér bele. A matracvédő ezzel szemben könnyedén mosható, pillanatok alatt le- és felhelyezhető.

A matracvédő jelentősen növeli a matrac élettartamát is, hiszen így nem az használódik el vagy lyukad ki, hanem a töredékébe kerülő matracvédő. Allergiásoknak is ajánljuk az általunk forgalmazott Mediclean matracvédőt: 95 fokon főzhető, majd még forróbban, 140 fokon szárítható, ezáltal minden baktérium elpusztul, beleértve az esetleges ágyi poloskákat is, amikkel eddig fekhelyén osztozott.

Szeretné megnövelni matraca élettartamát, ezzel jelentős összegeket spórolva? Vásároljon tőlünk antiallergén matracvédőt!

matracvédő

Rendezés:
15.000 Ft
  • Antiallergén matracvédő
  • Fehérítő- és klórálló
  • 95 C˚-on főzhető
  • 140 C˚-on szárítható
Rendelhető
Segítünk választani
Matrac szűrő
Matrac méret?
Matrac Komfort?
Egészségpénztárra vehető?
Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás

Rólunk mondták:

"Ügyfélszolgálat kiválóan működik, gyors ügyintézés, ep. kártyával vásároltam , meg vagyok elégedve a matraccal, a szállítással, a vevőszolgálattal. Csakis ajánlom a leendő vásárlóknak. ++++++"
B. Jucus

 

"A bolttal való kommunikáció tökéletes. Mindenben a segítségünkre voltak. A kiszállítás nagyon gyors volt."
I. Ildikó

 

"Kedvesség, pontosság, megbízhatóság."
Szabó Istvánné

 

"Segítenek a választásban, de nem erőltetnek semmit sem. A szállítás ingyenes és gyors."
Ibolya

 

Még több vélemény rólunk »

Egészségpénztárak
Vásárlás előtti tanácsaink