Ön most ezt nézi: > Kezdőlap >

Alvás blogunk

Alvás blogunk

Életünk 1/3-át ágyban töltjük, többnyire alvással. Az alvás minősége kihat a napközbeni kedvünkre, teljesítményünkre és egészségünkre is. Az alvással kapcsolatos érdekes, hasznos cikkeket, leírásokat gyűjtjük itt össze. Reméljük, hozzásegítjük Önt az alvás minőségének javításához.

2014. 09. 24. 10:20:00
7 ok, hogy miért jó a több szex Tudósok bebizonyították, hogy a "nyilvánvaló okokon" túl miért jó, ha gyakrabban bújunk az ágyba kedvesünkkel. Többnyire mindegyik az egészségünkkel kapcsolatos, így érdemes tovább olvasni cikkünket.
2014. 09. 23. 23:18:56
Ágyrendszer a 2014 Electrolux Design Lab elődöntőjében Bekerült a 2014-es Electrolux Design Lab versenyének elődöntőjébe a Sanitary Sleep Station ágyrendszer, amely segítene a pihentető alvásban, folyamatosan igazítaná a hőmérsékletet és páratartalmat testünk igényeihez, és gondoskodna róla, hogy alvási ciklusunkhoz igazodjon az ébresztés, hogy tökéletesen ébredjünk.
2014. 04. 02. 14:36:40
Vízér, földsugárzás, Hartmann zóna, Curry háló Rosszul alszol? Felébredsz éjszaka? Lehetséges, hogy vízerek vagy földsugárzások okozzák. Mérettesd be lakóhelyedet, mielőtt komolyabb betegséget okoznának.
2014. 01. 09. 14:00:00
Aura: Intelligens alvás szabályozó rendszer

Intelligens alvás szabályozó rendszer, mely alvás közben folyamatosan monitorozza, hogyan lélegzünk, hogyan ver a szívünk, hogyan mozgunk, illetve a környezetünket. Tudja, mikor vagyunk mélyalvási periódusban és mikor a legoptimálisabb az ébredésünk. Ezek alapján egyre erősödő hanggal és a fényerőt (és annak színét is) változtatva ébreszt minket.

2012. 11. 23. 16:14:20
Rémálmok, álmatlanság, rossz álom

A rémálmok nem csak az éjszakai pihenést teszik tönkre. A negatív élményekkel teli, zavart alvás következményeként jelentkezhet nappali nyugtalanság, depresszió is. Mindez azonban elkerülhető, ugyanis a rémálmok ellen is létezik gyógymód.

2012. 10. 10. 00:00:00
Alvásban segítő gyógynövények

A pihentető alvás létfontosságú, mégis fiatalok és öregek is szenvedhetnek álmatlanságban. Pedig az álmatlanság komoly egészségügyi kockázatokkal járhat. Bemutatjuk azokat a gyógynövényeket, melyek segítenek az alvásban.

1970. 01. 01. 00:00:00
Házi forró csoki

Ha jön a hideg, jól esik beülni a meleg szobába és elkortyolgatni egy finom klasszikus házi forró csokit.

Hozzávalók (2 főre):

Segítünk választani
Matrac szűrő
Matrac méret?
Matrac Komfort?
Egészségpénztárra vehető?
Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás

Rólunk mondták:

"Ügyfélszolgálat kiválóan működik, gyors ügyintézés, ep. kártyával vásároltam , meg vagyok elégedve a matraccal, a szállítással, a vevőszolgálattal. Csakis ajánlom a leendő vásárlóknak. ++++++"
B. Jucus

 

"A bolttal való kommunikáció tökéletes. Mindenben a segítségünkre voltak. A kiszállítás nagyon gyors volt."
I. Ildikó

 

"Kedvesség, pontosság, megbízhatóság."
Szabó Istvánné

 

"Segítenek a választásban, de nem erőltetnek semmit sem. A szállítás ingyenes és gyors."
Ibolya

 

Még több vélemény rólunk »

Egészségpénztárak
Vásárlás előtti tanácsaink