Vízér, földsugárzás, Hartmann zóna, Curry háló

A vízerek, földsugárzások hatnak ránk, rosszabb esetben meg is betegíthetnek. Jelenleg nincs olyan tudományos mérőeszköz, ami hitelesen mérné ezeket az erőket, csupán az ezekre érzékeny szakemberek (radiesztéták) képességeire támaszkodhatunk. Ezért fordulhat elő, hogy amennyiben két különböző radiesztéta szakembert hívunk ki a lakóhelyünk beméréséhez, akár különböző álláspontra is helyezkedhetnek. (Megjegyzés: talán emiatt szkeptikusak egyesek a vízérsugárzás létezésével kapcsolatosan.) A földsugárzás nem újkeletű, állandó sugárterhelést jelent az élőlényekre. Ezáltal természetesen hozzászoktunk ehhez a sugárzáshoz. A gondot a keresztezéspontok jelentik, ahol sokszorosára emelkedik a sugárzás. E pontok felderítése, megszüntetése, kerülése a cél.

A vízérsugárzás, a vízerek hatása

A vízérsugárzás a földalatti rétegekben található vízzáró rétegek között kialakuló átszivárgó vízmosások következtében alakul ki. Polarizálja a föld belsejében lévő energiákat és térhálós sugárzásokat. Az emberi szervezet 60-70%-a víz. A vízerek frekvenciái nagyon hasonlítanak az ember szerveinek frekvenciáihoz. A vízérsugárzás információtartalma megzavarja az emberi test harmónikus működését. Ha ezek a negatív információk eljutnak a sejtjeinkhez, akkor megfelelő védelem nélkül betegségek kialakulását okozhatják. Még komolyabb a helyzet, ha több vízér találkozik és együttesen fejtik ki hatásukat.

A szakemberek álláspontja szerint a földsugárzás közvetlenül nem okoz betegséget, ezt semmilyen statisztika sem támasztja alá, ugyanakkor meggyengíti az immunrendszert, ezáltal fogékonyabbak leszünk a betegségekre.

Hartmann zóna

A szakirodalom szerint a Hartmann háló a Föld mágneses pólusai irányába törő erővonalak. Észak-déli irányban 2 méterenként fekszenek, míg kelet-nyugati irányban 2,5 méterenként. A sávok szélessége 25-30 cm-es. A sávok metszéspontjai kétszer jobban sugároznak, mint a sávok. Ezen kívül térbeli, függőleges kiterjedése is van a hálónak 2 méterenként.
Magyarországon állítólag a rács mérete szabadtérben 2,8 méter x 1,9 méter.

Fontos! Egyesek szakemberek szerint a Hartmann sávok sugárzása éjfél és hajnali 3 óra között háromszorosára emelkedik. Ha ebben az időszakban gyakran felébredsz, akkor az ágyad valószínűleg Hartmann sávon vagy kereszteződésen fekszik.

Curry háló

Végre egy háló, amelynek van pozitív sugárzása, hatása is. A Curry háló a Hartmann hálóval 45 fokos szöget zár be, szerkezete hasonló, csak a rácstávolság 3,5 méter x 3,5 méteres szabad térben. Ez is háromdimenziós háló. A sávok metszéspontjai a Hartmann hálóhoz hasonlóan negatív hatásúak, azonban a rácson belüli középső rész pozitív hatású. Ezért érdemes ezeket a helyeket kihasználni, például az ágyat vagy a gyermek tanuló helyét a Curry háló pozitív középső részén elhelyezni.

Figyelmeztető jelek

Bizonyos jelek figyelmeztethetnek arra, hogy az ágyad rossz helyen van. Ezekre érdemes figyelned:

  • Nyugtalan alvás, gyakori forgolódás, rossz álmok, éjfél és 3 óra közti felébredés azt jelezheti, hogy káros sugárzás éri a testedet.
  • A fejfájás, szédülés, ébredéskori hányinger, hányás, idegesség, hallás- és/vagy látásromlás, hajhullás, nyakmerevedés a fejet érő sugárzásra utalhat.
  • A szokatlan szívdobogás, szívritmuszavar, légúti betegségek, esetleges daganatos elváltozások a mellkast érő sugárzás jelei lehetnek.
  • A hasi panaszok, gyomorproblémák, emésztési gondok a has sugárterhelését jelezhetik.

Figyeld meg a növények és állatok reakcióit:

  • Kerülik a magas sugárzású helyeket a kutyák, lovak, tehenek, kimondottan érzékenyek ezekre a helyekre a borsó, az uborka, a karfiol és a karalábé. A szobanövények közül a filodendron és a fikusz hamar elpusztul ilyen közegben.
  • Kimondottan szeretik a magas sugárzású helyeket a macskák, hangyák, méhek, a növények közül a diófa.
  • Semlegesek a sugárzásra a gabona- és fűfélék.

Mit tehetünk a sugárzás ellen?

Először is mindenképpen meg kell határozni a kritikus helyeket, zónákat. Ezt inga vagy pálca segítségével mi magunk is megtehetjük, ha van ilyen képességünk, de jobb egy radiesztéta szakembert hívni lakóhelyünk beméréséhez (ez nagyságrendileg 2-5 ezer Ft szobánként). A hálószobát és a dolgozószobát mindenképp érdemes beméretni.
Ha teheted, rendezd át a lakóhelyedet a tanácsok alapján.
Sugárzáselnyelő, -eltérítő gépet a cikk írásáig még nem találtak fel, így ilyen eszközökre ne költs.

Vákuum Matrac Webáruház-tippek: Ne vásárolj rugós matracot, illetve ha már ilyen a matracod, cseréld le habmatracra, ugyanis a fém szétteríti a sugárzást, sokkal több helyen éri a szervezetedet a káros hatás. Használj természetes alapanyagú (pamut, len, bambusz, stb.) ágyneműt, matracvédőt, pizsamát.

Mit csinál egy radiesztéta szakember? (Vízérsugárzás mérés)

A radiesztéta szakember egyik legfontosabb feladata a vízerek bemérése, összetett hatásuknak a vizsgálata.
A vízérsugárzás mérést azonban megelőzi a radioaktivitás és elektroszmog megfelelő műszerekkel való mérése, az intenzívebb zónák meghatározása.
Ezután a szakember a vízereket, a Hartmann zónákat, a Curry hálót, stb egyesével megméri, majd vizsgálja azok kölcsönhatását. Ezek után tud eredményekkel szolgálni, tanácsot adni.

Források:
http://www.radiesztezia.net/vizer-hartmann-curry-foldsugarzas.html
http://www.femina.hu/otthon/vizerek_hartman

Tartalomhoz tartozó címkék: Alvassal-kapcsolatos